An'somarol's oppdrett
Banners
Mine ferier
Mitt Lappeteppe
Gaver igjennom året
Det snør
Web Sett
Tic/Tac Webdesign
Værmelding for Norge
The dove of peace flies from
site to site through as many
countries as possible. Please
help it make a line around the
globe by taking it with you to
your site, by passing it on to
another continent or to the
conflict areas of the world
Thank you.
Peace and Love......Sonja.


°

You don't always see them
but you know they are there
Friends are like stars
just like me, your friend BirgitMail me
Været i Spydeberg


Dette er hjemmesiden min hvor jeg vil vise dere hva jeg holder på med. Jeg har også en engelsk side hvor jeg har linker til de andre sidene mine. Den heter Welcome til Sonja's Homepage. Der kan du navigere deg rundt i mitt lille rike på engelsk. Jeg holder på og oppdatere sidene mine med ny grafikk og vil legge dem ut på nettet etter tur. Det er over
5 år siden (1998) jeg begynte med hjemmesider så det er vel på tide med litt ansiktsløfting.
Jeg har perserkatter og har oppdrettet An'somarol's hvor du kan se kattene mine.

Jeg holder på og lære grafikk ved å bruke Paint Shop Pro og jeg har en svær ringperm med masse utskrifter til tutorials for disse emnene som jeg skal prøve og legge inn linkene til.

Jeg lager også Web-Sett. Klikk på Web-Sett og du finner dem.

Jeg elsker og pussle med Paint Shop Pro og er med på Nordisk_psp for og lære enda mere. Paint Shop Pro er et utrolig stort og flott program. Jeg pussler med PSP 9 og er fornøyd med det, men har da prøvd meg på PSP 10 og 12 også. Med en god tutorials så skal man klare det meste. Jeg skal nok vise dere hva jeg har laget med Paint Shop Pro og PhotoShop etter hvert. Jeg var med på en liste for og lære Photoshop også, men etter datakrasjen så har jeg ikke deltatt så mye. Men så ble den listen lagt ned. Jeg har laget en tutorial på hvordan man kan "skrive" sitt eget navn og lage det som animering. Siden det er første gang, håper jeg at dere finner ut av det som jeg har "tegnet og fortalt".

Jeg har et program som heter Dreamweaver. Det er et program som gjør det lettere og lage hjemmesider med rammer. Jeg bruker gamlemetoden med og skrive HTML selv. Det er det jeg er vant til fra begynnelsen, men det skal bli morsomt og se om jeg kan finne ut av dette programmet. Har fått meg en link til Åsa's hjemmesider, hvor hun har en leksjon i og bruke Dreamweaver.

Jeg brukte Dicer til å kutte bildegrafikk. Det var egentlig ganske enkelt. Da kuttet jeg flere steder samtidig.

Og så har jeg inspirerende musikk i bakgrunnen mens jeg pussler til denne siden. I kveld er det Backstreet Boys Millennium som er på spilleren. Den har jeg ikke spilt siden år 2000, da den under den tiden minte meg om det verst tenkelige som kan hende i ens liv.
Har du lest boken "Det verst tenkelige" (Worst fears) av Fay Weldon, så har du en del av min historie, men i motsetting til hva som skjedde i boken, så visste familien og våre venner ingenting. Den slutter ikke som helt i slutten av boken heller. Det skjer bare i bøker. Jeg beholdt huset jeg.
Her kan dere finne flere bøker av Fay Weldon. Les hennes biografi.

Jeg har katter- perserkatter. Er også medeier på en liste som heter Perserkatter. Der deler vi informasjon og bilder. Vi diskuterer også ting som vedrører kattene våre. Hjemmesiden vår er nede for tiden.

Perserkatter har masse pels og elsker å ligge på tastaturet, på benken eller på fanget mitt når jeg sitter ved PCen min. Det er jo ikke alltid bare en katt her. For det meste så er det to eller tre stykker som holder til rundt meg. Den femte er en hannkatt, IC (N) "Cherrydowns Touch me" og forstyrrer ikke når "damene" ; vil ligge på mitt fang. Han ligger på fanget, henger over skulderen og purrer når jeg sitter og ser på TV eller bare sitter i sofaen. Så elsker han og ligge under dynen min en stund før jeg sovner. Jeg har dynetrekk med "pels" jeg. Men har en spesialbørste på lur, slik at jeg kan fjerne pelsen så det går an og ligge der uten og få ansiktet full av perserhår :-)

Ann Kristin, min datter (1982) bor nå i Irland og arbeider på Blizzard Entertainment Hun lager flotte layout for seg selv eller for andre. Jeg har vert så heldig og få lage index-bilde til en av hennes hjemmesider. Men hun har hatt mange nye layout siden den gang :-).
Om du trenger hjemmesider og ikke vet hvordan,
kan du kontakte meg for en uforpliktet samtale.
Jeg lager bakgrunner og tilbehør etter kundens ønske
og jeg lager også flere forslag til gjennomsyn
Mail meg

Til minne om Kari - Smurfi
1960 - 2004The candle burns for all people that suffered from the tsunami in Asia.
You may take the elephants with you if you like. Always Victorian

Next

Random

List

  

Skriv i Sonja's Gjestebok   Sonja's Gjestebok Les i Sonja's Gjestebok


Les i Sonja's Gjestebok

An'somarol's Guestbook
Skriv i An'somarol's Guestbook   Skriv i An'somarol's Guestbook Skriv i An'somarol's Guestbook  

 I adopted the symbol of the teardrop in sympathy for all of the
desperate and lonely tears shed by the children who, day after day
and night after night, silently endure the pain inflicted on them
by their heartless abusers.

Thank you for your support.

 

 

 

 

  

Spydeberg


This page is best viewed with IE 800x600 og 1024x768.
Site Watermarked and Copyright © Sonja Farstad Berg
All rights reserved. No part of this website may be copied without permission.